SERVICII OFERITE

Specializarea atelierului nostru TUREAL STEERING SOLUTIONS in reconditionarea sistemelor de directie, incluzand reconditionarea casetei de directie, reparatia pompelor de servodirectie, demontarea si montarea casetei de directie sau a pompei de servodirectie, aerisirea si curatarea instalatiei cu profesionalism, geometria laser 3 D inclusa, diagnosticarea corecta a defectelor doar din explicatiile clientului, cu dovada clara ca stim ce facem si o facem bine, in conditiile in care oferim cea mai mare garantie din piata reconditionarii, nu este singurul nostru atu. Suntem cel mai mare atelier de reparatii casete de directie din Romania, atat ca numar de angajati cat si ca spatiu in care nu se desfasoara decat activitati de reparatii casete de directie si pompe de servodirectie, singurul service de casete din Romania care este membru celei mai mari Asociatii a Reconditionatorilor Profesionisti din domeniul Auto (APRA). Specialistii nostri au capacitatea de a repara "defecte imposibile", de a gasi solutii in cele mai complexe probleme aparute la un autovehicul, reparam trape de orice fel si pentru orice autovehicul, electronica si electrica a masinii, diagnoza profesionala, revizii ca la carte incluzand verificare si reparare a sistemului de lumini, constatari la cel mai inalt grad de profesionalism, avand in dotare cele mai noi si mai complexe utilaje de detectie, o utilare demna de invidiat pentru cele mai dotate statii ITP.

       CONSTATARE PROFI

 

Este foarte simplu, suni la SERVICE TUREAL - RECONDITIONARI CASETE DE DIRECTIE, te programezi la o constatare, afli o parere profesionista in legatura cu problemele masinii tale. Nici un client nu va pleca de la noi cu problema nerezolvata. Da, suntem specialisti in servodirectie, DAR PENTRU CA SERVODIRECTIA ESTE UNA DIN CELE MAI COMPLEXE PROBLEME ALE UNEI MASINI, sa fii ferm convins ca daca avem specialisti in casete de directie, in pompe de servodirectie, atunci restul problemelor de mecanica, electrica, soft, etc. sunt rezolvabile la service TUREAL. Doar venind la noi te putem convinge, suntem o echipa puternica, romaneasca, cu o experienta de invidiat acumulata in timp atat in tara cat si in strainatate si iti transmitem ca noi din acest service ne intretinem pe noi si familiile noastre asa ca nu o sa lasam niciodata un client sa plece nemultumit de la noi. Multumim intregii echipe TUREAL ca pana in acest moment nu am avut clienti nemultumiti de calitatea repararii casetei de directie, rata noastra de succes fiind de 100% si vom face tot ce tine de noi sa o mentinem si de acum incolo!!!

       CURATARE INSTALATIE / MONTAJ PROFESIONAL
 

La SERVICE TUREAL STEERING SOLUTIONS, aveti certitudinea ca lucrarea pe care o aveti de facut la sistemul de directie beneficiaza de un grad ridicat de profesionalsim, din pacate se poarta demontarea si montarea casetei de directie pe unicul criteriu al pretului si la service-uri neautorizate, ei bine, acum aveti solutia, beneficiati si de un pret corect si de un montaj profesional.

Stiti de ce nu se autorizeaza toate serviceurile si toti mecanicii ce lucreaza la "coltul strazii", ei bine, sa nu-i credeti daca va zic "pentru ca e scumpa taxa de autorizare" - taxa pentru autorizare demontare-montare casete de directie este doar 150 lei/an cu toate taxele incluse, realitatea este ca REGISTRUL AUTO ROMAN autorizeaza doar acele service-uri ce pe langa dovada cunostintelor tehnice ale angajatilor pot face si dovada ca au uneltele si sdv-istica necesara pentru astfel de operatii ce sunt mai sensibile decat oricare alte operatiuni la o masina, facand parte din caegoria speciala "SIGURANTA CIRCULATIEI"!!! Un montaj gresit nu va afecteaza doar pe dumneavoastra ci poate aduce repercursiuni si asupra celorlalti participanti la trafic si desigur si in buzunarul dumneavoastra caci un montaj incorect poate reduce considerabil perioada de "rezistenta la uzura" a multor componente scumpe de pe masina dumneavoastra incepand cu pompa de servo, cu conductele de tur si de retur, cu vasul de servo, cu bieletele de directie, cu axul coloana - volan, capetele de bara si cu alte componente ale ansambului suspensie si directie fata, inclusiv cu distrugerea iremediabila a casetei de directie.

 

       REVIZII CORECTE SI COMPLETE
 

De-a lungul timpului am avut diverse experiente cu masina prin multe service-uri si de la un service la altul, de la un mecanic la altul aflam despre diverse "scapari" intentionate, despre piese platite dar neschimbate, despre mecanici de pe la diverse service-uri ce vand in targ piese auto originale "RAMASE" de la clienti ca nu le-au mai schimbat, etc.

Am hotarat ca noi, SERVICE TUREAL STEERING SOLUTIONS, vom impune un trend corect si ca ne vom respecta clientii chiar si cu riscul de a nu castiga nimic sau de a  castiga prea putin, dar clientul nostru sa fie multumit!

Ne asumam calitatea muncii noastre si va veti convinge de acest lucru cu prima ocazie in care ne veti trece pragul!

Ne pregatim sa oferim clientilor nostri incepand cu 1 iulie 2020 inclusiv serviciul de alerta a diverselor programari viitoare pentru ITP, revizie, distributie, asigurare RCA, incluzandu-i in programe de fidelizare atat pe ei cat si pe membrii familiilor lor si pe prieteni prin oferirea unei carti a masinii personalizate si a unor vouchere cadou.

       INVESTIM IN VIITOR SI IN TEHNOLOGIE
 

SERVICE TUREAL STEERING SOLUTIONS, este singurul service autorizat de REGISTRUL AUTO ROMAN in repararea casetelor de directie CARE ARE AUTORIZATIE PENTRU REPARATIA CASETELOR DE DIRECTIE SI A POMPELOR DE SERVODIRECTIE  ce dispune de:

  • un BANC DE PROBE casete de directie si pompe de servodirectie omologat, ei bine, acest banc este produs in Romania de catre INSTITUTUL NATIONAL DE HIDRAULICA pentru EUROTEXSO DISTRIBUTION, in colaborare cu UNIVERSITATEA BUCURESTI, POLITEHNICA ROMANA;

  • Un BANC DE PROBE profesional pentru testarea inclusiv pe masina a casetei si a pompei dumneavoastre;

  • TORSIOMETRU pentru reglarea casetelor de directie la parametrii dati de producatorul original al casetelor de directie, noi nu ne jucam cu viata clientilor nostri si a celorlalti participanti la trafic regland caseta de directie "dupa ureche", noi folosim instrumentele de masura si control recomandate de producatorul casetei dumneavoastra;

  • EXTRACTOARE  profesionale de simeringuri pentru a nu zgaraia interiorul casetei dumneavoastre, zgaraieturile create duc la distrugerea iremediabila a casetei dumneavoastre;

  • un atelier specializat de strungarie de precizie si de rectificare profesionala a componentelor casetei dumneavoastre, astfel incat sa nu modificam cu nimic parametrii tehnici de functionare a casetei dumneavoastre, noi aducem caseta de directie in stadiul initial;

 

       DIAGNOZA
 

Multe service-uri au testere pentru diagnoza, unele mai noi, altele mai vechi, se intampla sa va stearga erorile dar sa nu stie sa interpreteze corect datele citite, sa va citeasca datele dar sa nu rezolve si problemele, noi suntem profesionisti, folosim doar testere de reprezentanta (concurentii ne-au reclamat pentru asta dar noi avem licente pentru marea majoritate a marcilor ce circula pe drumurile din Romania) si va garantam ca la SERVICE TUREAL primiti si platiti doar o diagnoza corecta.

SERVICE TUREAL investeste constant in tehnologie si nu lucram decat cu produse performante, care fac fata cu brio oricaror provocari tehnologice. Doar laboratorul nostru de reparatii casete de directie electrice are o investitie de peste 150.000 euro.

 

       GEOMETRIE LASER 3 D
 

Avem cel mai profesional aparat existent in acest moment pe piata pentru efectuarea geometriei rotilor, JHON BEAN V2300, pentru reglarea unghiului de fuga, pentru a va convinge va asteptam la noi sau puteti in galeria foto puteti observa aparatul aflat in serviceul nostru. Pretul pentru o geometrie fata la turism bate toate preturile zonei  - 119lei o geometrie, gratuita pentru cei ce monteaza demnonteaza caseta de directie la noi, sau 70 lei pentru clientii ce beneficiaza de o carte pasaport de service TUREAL.

Un lucru demn de retinut la momentul in care mergeti undeva sa vi se faca geometria, urmariti sa se introduca corect datele masinii dumneavoastre, sa aiba placi de relaxare inclusiv pentru rotile din spate (este obligatoriu ca si spatele sa fie relaxat nu doar fata pentru o geometrie corecta).

Vezi clip aici

 

       RECONDITIONARE CASETE DE DIRECTIE DE CAMIOANE
 

DA, TUREAL STEERING SOLUTIONS reconditioneaza casetele de directie ale TIR-urilor, repara casetele de directie de camion, de autoutilitare, de raba si basculanta, reconditionam orice fel de casete de directie si o facem cu pasiune, cu profesionalism si cu un pret corect.

In ceea ce priveste pretul, noi nu ne raliem la preturile casetelor noi, noi ne apreciem munca, ne platim cele mai bune piese, dar ne permitem niste preturi mai mici decat pretul pietii pentru ca am investit intr-o linie de reconditionare ce ne permite sa avem niste costuri de reparatie foarte bine tinute sub control.

Avem cel mai modern atelier de reparatii din estul EUROPEI si ne comparam de la egal la egal ca tehnologie si experienta cu cei mai mari reconditionatori ai lumii.

Suna a lauda, dar asta e realitatea, nu aveti cum sa ne contraziceti pana nu ne puneti la incercare iar noi suntem SIGURI CA NU VA VOM DEZAMAGI!