Caută
  • TUREAL TEAM

Cum se repara o caseta de directie?!

Doresti sa vezi cel mai mare atelier de reparatii casete directie din Estul Europei nu doar din exterior? Ai aceasta ocazie in fiecare zi intre orele 10:00-10:30 prin simpla prezentare la Receptia Tureal Casete Directie si un coleg va fi mai mult decat incantat sa te conduca in culisele reconditionarilor de casete de directie.

Vei vedea aici cum suntem organizati ca linie tehnologica de reparatii casete directie, vei vedea cateva modele de casete de directie sectionate, vei putea intreba orice te intereseaza sa afli despre modelul tau de caseta. Retine ca anumite informatii sunt confidentiale si fac parte din secretul profesional, dar GARANTAM CA ESTE O EXPERIENTA UNICA!
Intreaba ce te intereseaza!

Daca nu esti multumit de raspunsurile primite poti retine mailul conducerii (sefservice@tureal.ro) sau cere la fata locului sa vorbesti cu un manager.


Stim sa te facem sa-ti amintesti de vizita la noi

Ai ales sa ne vizitezi? Vrei sa retii aceasta vizita? Noi iti daruim un suvenir pentru a te face sa-ti amintesti cu placere de vizita noastra! Da un check-in pe Facebook sau Instagram, arata-l la Receptie Clienti si vei primi pe loc un cadou util!.


#tureal #TurealCaseteDirectie #ReparatiiCaseteDirectie

63 afișare0 comentariu