Caută
  • TUREAL TEAM

Impreuna pe baricade contra covid - Servicii Gratuite pentru EROI ALATURA-TE CAMPANIEI

Actualizată în: 2 Apr. 2020

Noi am ales sa luptam si sa sprijinim comunitatea! Distribuie in pagina de Facebook "Impreuna pe baricade contra covid" ce poti face tu pentru comunitate in aceasta perioada sau ce stii ca fac cunoscutii tai, ai putea salva vieti direct sau indirect printr-un simplu share! NU SUBESTIMA PUTEREA UNUI SHARE! HAIDETI SA NE IMPLICAM! Incurajam si alte serviceuri auto si dealeri de piese auto sa ne urmeze exemplul!


In aceasta campanie, TUREAL STEERING SOLUTIONS - CASETE DE DIRECTIE, se alatura celor ce lupta cu acest virus care ne-a schimbat viata si ne oferim sa reparam masinile medicilor, asistentilor, infirmierilor, brancardierilor si oricarui angajat al unitatilor de ambulanta de stat, orice ambulanta si autoturism de serviciu sau personal folosit in deplasarea la serviciu, orice alta masina a voluntarilor ce pot face dovada implicarii in proiecte de ajutorare in aceasta lupta cu Covid-19 cu MANOPERA GRATUITA si in regim de maxima urgenta in

limita competentelor noastre legale (autorizatie RAR). In functie de solicitarile primite o sa incercam sa obtinem sponsorizare si pentru piesele auto necesare de la dealerii de piese auto cu care lucram in acest moment sau de la alte companii ce-si pot oferi suportul!
Oferta noastra include defectiuni la directie cu tot ce implica asta in special casete de directie si pompe servo domeniu in care suntem lideri de piata avand cel mai mare atelier de reparatii casete de directie din Romania, putem face si urmatoarele lucrari: distributie, ambreiaj, programare calculatoare auto (BCM, ABS, ESO, ECM), revizii, verificari ale starii tehnice ale autoturismelor, geometrie, articulatie, mecanica, trape electrice, macarale geamuri electrice dar avem colaboratori care cu siguranta ne vor ajuta daca vor exista solicitari carora nu le vom putea face fata!

https://www.facebook.com/PeBaricadeContraCovid/

Pentru solicitari va asteptam cu un telefon la 0728887325, sau direct la adresa noastra din Bucuresti, Strada Artarului nr. 49, Sector 1, vis-a-vis de Piata Giulesti.

69 afișare0 comentariu